Purple Bow Tie

Sunday, 17 February 2013

17.02.2012 -21.51 pm-


Assalamualaikum .
jari ni rse mcm nk post something je ..  hari ni aku nk cite psl ex roommate sem lepas(sem 3).. seyes aku rindu sangat kat dorang .. sem lepas aku ddk kolej perhentian . 1 blik 4 org .. aku sorang je junior ,best sngt .. lagi2 sem lepas puase dengan senior .. memang happening giler ar .. yang paling tue skli dlm blik tu .. syarini azinan .. aku panggel dye kak nini , dye tu bising sangat , tu yang menggamatkan lg blik tu .. bole diktekan level tu  kwn dye sje .. kalo nak panggil , jerit je dri blik .. mmng dengar sngt la kan ..:D yang lagi 2 org senior tu umor 20 tahun , yg ptme,muslimaton , aku panggil dye kak matun or kak bumbble bee .. sebab dye ske sngt dengan bumbble bee.. dye la yg paling rapat dengan aku . ketike aku susah,senang dan sket .. dye take care sngat dengan aku .. kalo aku lapar,dye yg sudi temankan gi bli mkanan ..gi mmne msti dngn dye .. story morry pon ngn dye je .. siap aku bg jwtan lg kat die "kakak angkat  yang disayangi"  . comel kan jawatan dye tu .. and lagi sorang nme dye noor atiqah , aku xbrpe rapat sngt dengn dye .. hmm , cm ne eh nk ckp psl dye ni .. senang cite cm ni je la .. aku xske sngt dengan dye .. huu #hammekkk ,tros trng aku ckp.aku bru tw prngai dye cm ne sjk aku sblik ngn dye skrng .. ergghh,,mmng mnyesal giler .. dh la ske bwk kwan rmai2 stdy dlm blik .. bsing plak tu .. aku ngn rmmte yg laen xslese..blik stdy dah ade kat bwh,xnk gne .. xslh kalo nk stdy kat dlm blik tpi jgn la smpai halang lalu lalang kiteorg nk kua msok blik .(sorry sbb ckp cm ni ) .. kepade kak nini dan kak maton,sye rindu sangat2 kat anda berdue .. :(
muslimaton(kak matun)
*kakak angkat yang disayangi :)
syarini azinan(kak nini)
kakak yg bising
hihihi ^_^
noor atiqah(kak iqa)
=.=





we're fly :)




No comments:

Post a Comment