Purple Bow Tie

Sunday, 9 June 2013

kerinduan melanda

Assalamualaikum . hari ni adalah hari pertama belajar setalah sekian lama cuti sem . baru sehari duduk dekat dungun , dah mula rindu pada family .Ya Allah .. sayu hati ni bila tengok gambar2 sepanjang cuti sem . sekejap je masa berlalu , kalo dulu . aku xsbar2 nak cuti . tup tup sekarang , dah start sem baru . rase mcm tak puas duduk di rumah . banyak lagi yang aku xbuat spanjang cuti sem lepas . Aku rindu kan aktiviti di rumah ,

 pagi
  • beli nasi lemak or kerabu
  • salam tangan abah dan mama sebelum mereka pergi kerja
  • siap2 adek nak pergi sekolah
  • kemas2 rumah
 tengahhari

  • amek adek dari sekolah
  • bawak pergi jejalan , beli coolblog and waffle
  • tengok cerite with mama and akak
 petang

  • tengok spongebob
  • maen basikal
  • berjogging with my mama
  • jejalan dengan mama,akak and adek
  • tunggu abah balek keje
 malam

  • get ready untuk solat maghrib kat surau
  • pergi makan roti canai dekat taqwa
Ya Allah .. aku terlalu rindukan abah dan mama . tolong sampaikan pade mereka bahawe anaknye ini terlalu rindukan mereka . 

No comments:

Post a Comment