Purple Bow Tie

Monday, 21 July 2014

Persiapan Raya 2014

Assalamualaikum dan salam 23 Ramadhan

Pejam celik pejam celik , tinggal lagi beberapa hari lagi untuk kite menyambut Hari raya Aidilfitri , mesti korang semua tengah buat persiapan untuk hari raya kan . Tempat yang paling ramai orang pergi adalah Jalan TAR , dekat situ banyak gila baju raya , kasut , beg , dan macam-macam lagi , kalau pergi sana , memang xboleh nak berjalan , sesak , nak cari tempat parking pon susah . So , for this year untuk korang yang belum beli ape-ape lagi untuk raya ni boleh  visit page ( Cala Qisya.) Cala Qisya ?. siapa tak kenal dengan butik Cala Qisya,butik ni famous dengan jubah dan shawl . bagi mereka yang berminat nak pakai jubah untuk raya ni boleh la tengok2 dan beli . Untuk kasut , korang boleh tengok page ( Cala Man ) . Raikan hari raya korang dengan menggayakan pakaian yang cantik dan sopan . :)

# Dan tak lupa jugak untuk saudara kita di Gaza , sumbangkan bantuan yang dapat meringankan kesakitan dan penderitaan mereka , dan sama-sama  juga kita sedekahkan Al-Fatihah untuk penumpang-penumpang MAS MH 17 .

No comments:

Post a Comment